søndag 29. september 2024

Mesterens effektive disipler - Av jord er du kommet og til jord skal du bli ...

 Fantastisk å se hvordan forfining av hva "mesteren" på dette satte i system frem mot 1945 og hvordan det historiske nå fremstår som den største selvfølgelighet at arven adopteres så effektivt av folket som erfarte maskineriet og systemet sin nådeløse effektivitet.

Flaskehalsen fra den gang da er nå byttet ut med død og fordervelse på stedet, slik at sivile og spesielt kvinner og barn kan ryddes bort effektivt, slik at det lidende folk får håndteres de døde selv. Dermed slipper utøver selv å håndtere massegraver og den gamle "oppfinnelsen" konsentrasjonsleire og heller bruke tid på effektivt å produsere enda flere døde og drepte.


Folkemord i nyere tid ja, men også et forledet folkeslag som lar frykt og terror være virkemiddelet og et utopisk permanent ønske om kontroll på bekostning av andre menneskers rett til å finnes, ved å spille på motstanderens nådeløse enkle strategi om å ikke ha mer å tape, så fjernes vanlige folk effektivt sammen med motivet om at en eller noe annet er målet midt inne i folkemengder.


"Dritt folket" ser ut til å ikke ha noen menneskelige verdier igjen og det "Hellige land" fremstår mer og mer som denne jords kreftsvulst som brer om seg og ødelegger mer og mer i sin av-guds navn.


Stakkars eventuelle de få som fortsatt har en ørliten glød av anstendighet og som skamfullt må stå i kroken til spott og spe, men jeg tror oppriktig de heller foretrekker det fremfor å bli ryddet effektivt bort fra denne jord av "Guds egen hånd".



Veien videre blir å rydde i eget reir eller tilslutte seg og vise seg som "denne verdens fyrste" og etablere sitt paradis i ondskapens oase.


Jeg bare lurer så inderlig på hvorfor de ikke ønsker sine egne gisler tilbake og at diplomati ikke er et ønsket løp, hvilke krefter er det som har seiret og som har tatt over anstendighet montro?